ACADEMICCOURSES

Курсове Икономика на околната среда в Италия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Икономика на околната среда в Италия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Проучването на икономиката на околната среда често се занимава с това как финансовите интереси са засегнати от изместване на екологични истини. Студентите трябва да очакват да разследва социалните аспекти, като например политиката за околната среда и право, и физически науки, като екология и география.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Курсове по Икономика на околната среда в Италия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Икономика на околната среда в Италия. Цялата информация тук!

1 резултата за Икономика на околната среда, Италия Filter

Основен курс: Дизайн за кръговата икономика

School of Sustainability
Курсове
Окт. 2021
<
Редовно
<
5 седмици
31 Юли 2021
Английски
Кампус

Целта на фондационния курс „Дизайн за кръговата икономика“ е да разбере принципите, стратегиите и аналитичните техники на кръговия дизайн, прилагани към продукти и системи, от ...

Научете повече