ACADEMICCOURSES

Курсове Икономика на околната среда - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Икономика на околната среда

Един учебен курс предлага след средното преподаване по определена тема, за да се преодолее една образователна пропаст или предоставяне на обучение в специализирана област. Някои курсове са насочени към студенти, които се нуждаят от допълнителна подготовка за колежа, а други са насочени към специалисти, които искат да напреднат в кариерата.

Какво е курс по икономика на околната среда? Изграждане на фундамент на икономическото фамилиарност, студенти от курса ще се запознаят с ефектите на екологични политики на различни икономики. Полето признава стойността на двете икономически и екологични проблеми и се стреми да създаде баланс между двете, чрез оценка на ползите и разходите. Курсът включва дискусии по бизнес процедури, тъй като те са свързани с глобалното затопляне, замърсяването на въздуха, твърди отпадъци, токсични вещества и качеството на водата.Студентите ще придобият умения в оценяването на финансовото въздействие на тези политики и развиват за решаване на проблеми умения за създаване на нови начини за интегриране на икономическата ефективност и екологични съображения.

Студентите от курса получават лични облаги от развитието на аналитичен и творчески мисловни умения, които могат да се прилагат при изпълнението на индивидуалните цели и предизвикателства. Полето също предлага възможност за подобряване на условията в света благодарение на подобряването на екологичните практики.

Курсове се предлагат от няколко училища в света. Учениците ще трябва всяка програма, за да се определи най-добрия избор на техните цели и задачи. Разходите ще варират в зависимост от местоположението и учебна програма.

С нарастващата загриженост за околната среда и повишаване на нормативни разпоредби, свързани с екологичните проблеми, нуждата се увеличава за специалисти по икономика на околната среда.Бизнесът търсят професионалисти, които могат да повишат ефективността при спазване на законовите изисквания. Необходими са Forecasters да изпревари общественото отговор на решенията на дружеството. Завършилите курса могат да служат и като консултанти, мениджъри на проекти, мениджъри на ресурси и политически анализатори. Работа също са на разположение като застъпници за нестопански организации, преследващи промени в насоки.

Учи икономика на околната среда може да напредне в кариерата си, като същевременно осигуряват възможност да направят разлика в света. За да се вземе първата важна стъпка, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

1 резултата за Икономика на околната среда Filter

Основен курс: Дизайн за кръговата икономика

School of Sustainability
Курсове
Окт. 2021
<
Редовно
<
5 седмици
31 Юли 2021
Английски
Кампус

Целта на фондационния курс „Дизайн за кръговата икономика“ е да разбере принципите, стратегиите и аналитичните техники на кръговия дизайн, прилагани към продукти и системи, от ...

Научете повече