ACADEMICCOURSES

Курсове Икономика в Обединени Арабски Емиерства. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Икономика в Обединени Арабски Емиерства

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Тези, които следват в програми по икономика, на първо място трябва да научат за разликите между микроикономика и макроикономика. Микроикономиката включва изучаване на отделни пазари, като например стопанства и фирми, както и техните взаимодействия. Макроикономиката, от друга страна, подразбира изследване на цялата икономика като цяло.

Обединените арабски емирства е федерация от седемте емирства в източната част на Арабския полуостров, на входа на Персийския залив. Голяма част от работната сила в ОАЕ са чуждестранни емигранти - по този начин населението грим страната "и е толкова разнообразна, с гражданите Emirati са малцинство в собствената си страна.

Курсове по Икономика в Обединени Арабски Емиерства - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Икономика в Обединени Арабски Емиерства. Цялата информация тук!

1 резултата за Икономика, Обединени Арабски Емиерства Filter

Управление на микрокредити

Convertas
Курсове
<
Редовно
<
5 дни
Английски
Кампус

Микрокредитирането включва предоставянето на малки заеми на предприемачи или занаятчии, които не могат да имат достъп до конвенционални банкови заеми. Микрокредитирането нарас ...

Научете повече