close

Филтри

Преглед на резултатите

Курсове Икономическа политика - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Икономическа политика

В областта на икономическата политика обхваща широк кръг от теми, от търговската политика на икономика на развитието на регулаторната политика. Един курс по икономическа политика дава инструментите да се разбере сло… Научете повече

В областта на икономическата политика обхваща широк кръг от теми, от търговската политика на икономика на развитието на регулаторната политика. Един курс по икономическа политика дава инструментите да се разбере сложността на икономическата област.

Какво е курс по икономическа политика? Целта на обучението е да се усвоят необходимите за разработване и прилагане на икономическата политика в условията на пазарна икономика умения. Чрез изучаване на историята на икономическата политика, трябва по-добро разбиране на тънкостите на вземането на икономически решения. Някои от темите, включени в курса включва макроикономика, микроикономика, управление на политиките и количествен анализ.

Economics е сложна област на обучение, и без достъп до ключови понятия и идеи, може да ви е трудно да се разбере този въпрос. Economics е неразделна част от живота си. Чрез регистриране в курс, ще бъде по-лесно да разбере как светът около вас работи.

Цената да се запишат в курс варира от училище на училище. Много институции да предоставят финансова информация на своите уебсайтове. Ако не можете да намерите тази информация, тогава трябва да се свържете с вашето училище да се определи цената на записване.

Когато изучават икономика ще спечелите най-различни умения, включително умения за анализиране на данни, решаване на сложни проблеми, и да представи идеите си в една завладяваща начин. Въоръжени с тази skillset, имате набор от професионални възможности, достъпни за Вас. Студентите, които учат икономика намерят кариера в бизнеса, финансите, икономическото развитие, правителството и обществения ред. Знанията и уменията, ще спечелите от вашето образование могат да бъдат приложени към безброй професии.

Много международни университети предлагат курсове по икономическата политика. Ако предпочитате да останете близо до дома, след това онлайн курсове са на разположение, както добре.Чрез изучаване на икономическата политика, можете изясняване на механизмите на икономическата област и по-добро разбиране на света около вас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
IES Abroad
Буенос Айрес , Аржентина +1 Още

Програмата започва с ориентация в Буенос Айрес, където се провежда първата половина на програмата, последвана от едноседмична екскурзия до Перу и втората половина на програмат ... +

Програмата започва с ориентация в Буенос Айрес, където се провежда първата половина на програмата, последвана от едноседмична екскурзия до Перу и втората половина на програмата в Сантяго. Научете за ускорените темпове на глобализацията и икономическия растеж на тези пазари, докато изпитвате две много различни култури, допълнени със собствени отделни институции, закони и бизнес практики и култури. -
Курсове
Редовно
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук