ACADEMICCOURSES

Курсове Инженерен дизайн в Великобритания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Инженерен дизайн в Великобритания

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Студентите с инженерна фон, които искат да научат повече за развитието на продукта може да искат да вземат уроци по инженерен дизайн. Някои типични класове включват интерактивен дизайн студио, дизайн теория, статистики за проектиране и изграждане на стратегии. 

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Курсове по Инженерен дизайн в Великобритания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Инженерен дизайн в Великобритания. Цялата информация тук!

1 резултата за Инженерен дизайн, Великобритания Filter

Fdsc инженеринг (проектиране и производство)

Somerset College
Курсове
<
Редовно
<
2 години
Кампус

С твърд акцент върху развитието на практически умения в проектирането и производството, този курс ви предоставя идеалната възможност да получите практически в избраната сфера. ...

Научете повече