Filter
Курсове
Италия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Инженерен дизайн в Италия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Инженерен дизайн в Италия

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

В областта на инженерното проектиране, знанието е комбинирано от различни области и произвежда функционални модели. В зависимост от програмата, студентите могат да се научат как да се интегрира електрически, механични и електронни технологии в един продукт.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Курсове по Инженерен дизайн в Италия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Инженерен дизайн в Италия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Инженерен дизайн, Италия

Степени
Място
Италия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Scuola Politecnica di Design SPD

The One годишен курс в Car Design Tools е проектиран да прехвърля пълно разбиране на автомобилната стратегия, планиране и съответните техники за дизайн. Програмата е разр ... [+]

The One годишен курс в Car Design Tools е проектиран да прехвърля пълно разбиране на автомобилната стратегия, планиране и съответните техники за дизайн.

Програмата е разработена като първа подход към най-интересните и конкурентни кариери в света на дизайна. Той е предназначен като грунд за Учителя в Транспорт и Car Design.

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЦЕЛИ

Програмата осигурява здраво преплетени микс от стратегическо мислене, методология дизайн с една скала към продуктите и системите на иновациите, маркетингови и комуникационни прозрения, кола дизайн твърди умения. Обучението се организира в една балансирана комбинация от теоретична преподаването и обучението на основата на проекти.... [-]

Италия Милан
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
10 месеца
Кампус
Научете повече на английски