Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Инженерен мениджмънт - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Инженерен мениджмънт

Повечето програми за колеж включват многобройни курсове в много различни области, за да развият необходимите умения в студентите. Това е типично за курсовете да продължат за един пълен семестър, въпреки че някои от тях могат да продължат по-дълъг или по-кратък период от време.

Какви са курсовете по инженерно управление? Инженерингът е широкообхватно и разнообразно поле с много приложения, но всички форми на инженерство изискват конкретен вид управление да бъде ефективен. Курсовете по инженерно управление подготвят тези умения конкретно, въпреки че повечето студенти трябва да вземат курсове, които се съсредоточават и върху инженерната дисциплина. Важно е, когато управлявате, че имате разбиране за работата, която инженерите завършват.

Една от най-големите ползи от изучаването на инженерния мениджмънт са уменията, които развивате, което може да направи възможни нови кариери и да увеличи заплатите. Уменията в тази област на обучение включват силни професионални комуникационни способности, умения за делегиране, общо познание по инженерство и елементарно разбиране на бизнеса.

Преди да се запишете в курс за инженерно управление, важно е да разбирате свързаните такси. Разходите за записване се променят в зависимост от избраното от вас училище и страна на обучение, продължителността на програмата и областта на инженерството. Проучете всички тези аспекти, преди да се запишете.

Има много различни кариери, които могат да бъдат постигнати след изучаване на инженерния мениджмънт. През повечето време завършващите висши мениджмънт се заемат в инженерно направление, което ги обжалва. Уменията, развити в курса по мениджмънт, могат да бъдат полезни и за много неправителствени инженерни длъжности. Полетата на инженерство, от които можете да избирате, включват архитектура, производство, механични, електрически, компютърни и много други.

Ако сте готови да започнете образованието си, намерете курс, който да отговаря на вашите нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

2 резултата за Инженерен мениджмънт

IAS College

... [+]

. Формуляр за декларация (кандидатствам до ...) [-]
Германия Любек
Октомври 2019
Немски,Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
TU Delft Open & Online Education

Вие сте инженер (проект) с технически опит, но нямате познания за управлението? Желаете ли да подобрите ефективността на проекта и искате да разширите знанията си? ... [+]

Вие сте инженер (проект) с технически опит, но нямате познания за управлението? Желаете ли да подобрите ефективността на проекта и искате да разширите знанията си?

Този курс по бизнес и мениджмънт ще се фокусира върху необходимите умения за управление на проекти, за да управлява успешно проектите, като разграничава три области:

Ръководителят на проекта и екипътПроцесът на проектаКонтекстът на проекта... [-]
Холандия Холандия онлайн
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
7 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски