Filter
Курсове
Китай Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Инженерни проучвания в Китай. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Инженерни проучвания в Китай

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Областта на инженерните науки прилага знания за математика, точни и естествени науки и творчески подход за създаване на иновации и изобретения, чрез които се подобрява качество на живота на хората в различни аспекти, от всекидневни нужди до професионални сфери.

Китай се стреми да насърчава развитието на първокласни университети. Китай "и икономика е вече на света " е вторият по големина и продължава да расте. Живеещи в нейната култура и разбиране на развитието си ще даде тласък на кариерата си.

Курсове по Инженерни проучвания в Китай - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Инженерни проучвания в Китай. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Инженерни проучвания, Китай

IES Abroad

Какво по-добро място да изучавате инженерство от света ... [+]

Преглед

Каква по-добро място да изучавате инженеринг от най-бързо развиващата се икономика и производствен център в света? Имате възможност да изучавате машиностроене, електротехника или компютърно инженерство на английски език в един от най-големите университети в Китай, Шанхайския университет Jiao Tong (SJTU).

SJTU се нарежда на пето място в Китай в класацията на QS университета за 2013 г. и първо в машиностроенето. Университетът се гордее с множество технологични постижения и забележителни възпитаници в областта на инженерните науки.... [-]

Китай Шанхай
Запитване на информация
Английски,Китайски
Редовно обучение
1 семестър
Кампус
Научете повече на английски