Akademichnikursove.com

Курсове Инженерни проучвания - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Инженерни проучвания

Engineers проектиране, изграждане или поддържане на конструкции, машини или процеси, с които се сблъскваме в ежедневието ни. Инженерни курсове изграждат основите на аналитични умения, теоретични и практически знания, необходими за извършване на инженерна професия. Математика, физика, икономика, практически знания и някои креативност са необходими основи за инженерни курсове. От историята на човешките изобретения, за бъдещето на иновациите, инженерни курсове могат да хвърлят светлина върху някои от най-важните умения в нашата съвременна икономика.

Инженерни курсове отварят вратите към няколко разнообразни и удовлетворяващи кариери, например, електротехника, строителство, химически инженеринг, Авиационна техника, военноморски инженеринг, минно инженерство или механичен инженеринг. В рамките на тези дисциплини, има многобройни, изключително търсен и доходоносни позиции на разположение в почти всяка индустрия.Инженерни курсове обикновено се специализират в рамките на широката гама от приложими теми, да се съсредоточи върху една област от приложните инженерство.

Кликнете по-долу, за да научите повече за това как Инженерни курсове могат да ви помогнат да постигнете целите си. Можете да поискате информация за тези инженерни курсове, за да ви бъде изпратена директно.

57 резултата за Инженерни проучвания Filter

Програма за подготовка на магистър

NCUK
Кампус Редовно обучение 10 - 30 седмици Запитване на информация Великобритания Манчестър

Програма с изключителни качества, проектирана с и за университетите Кандидатурата за подготовка на магистър е най-добрата подготовка за успех на избраната от Вас следдипломна квалификация и за вашата бъдеща кариера - тя ви гарантира да влезете и да станете.

вци - Institut supérieur де техники дю син - френски език

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Франция Париж приятен Рен Белгия Брюксел + още 4

L'École де син предложи ООН cursus де дьо АНО де tronc комун де Technicien син AveC де Специализации ен troisième année autour дю Son аудиовизуален, Son музикални, Радио ОУ Sonorisation d'Evenements.

ISAE Group Space лятна програма

ESTACA
Кампус Редовно обучение 4 седмици Юни 2020 Франция Париж

Космическата лятна програма ISAE Group се организира от четирите института за висше образование: Ecole de l'Air, ESTACA , ISAE-ENSMA, ISAE-Supaero. Програмата за космическо лято е предназначена за студенти от бакалаври предимно за университетите-партньори на ISAE Group. Той ще предостави на студентите цялостни познания по аеронавтика и космически основи, гледани от европейска гледна точка. Съдържанието включва научни и технически курсове, но и общи конференции и посещения на аерокосмическите и културните обекти.

Курс на редактиране

Roma Film Academy
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Италия Рим

Често мислим, че киното е произведение, което е свързано със света на изкуството, но зад всяко филмово производство има много техническа работа. Два отдела, които често се възприемат като предимно технически, са именно тези за редактиране и звук. И двете изискват добри ръчни умения и способност за работа с хардуерни и софтуерни инструменти, както и с прецизност, търпение и пълнота. Въпреки това, тези, които работят в тези отдели, трябва да бъдат и художници.

една година, разбира се в колата инструменти за проектиране

Scuola Politecnica di Design SPD
Кампус Редовно обучение 10 месеца Запитване на информация Италия Милан

The One годишен курс в Car Design Tools е проектиран да прехвърля пълно разбиране на автомобилната стратегия, планиране и съответните техники за дизайн. Програмата е разработена като първа подход към най-интересните и конкурентни кариери в света на дизайна. Той е предназначен като грунд за Учителя в Транспорт и Car Design ...

сертификат Завършил управление инженеринг на околната среда

University of Technology Sydney
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 0.5 - 1 година Януари 2020 Австралия Сидни + още 1

Този курс се занимава с общите аспекти на управлението на околната среда, свързани с практикуването на професионалисти в областта на техническите науки, планиране, архитектура, право, геодезия, здраве и сградата. Инженери, учени, урбанисти и други специалисти, работещи в тази сфера имат убедителна дълг е да се гарантира, че неблагоприятните последици от развитието на общата среда са сведени до минимум. Темите, предлагани в този курс следва интегриран подход за професионална практика, чрез избор на задължителни предмети в професионален инженеринг, управление на инженерната околната среда и избираем.

Кратки курсове по инженерство и изградена среда

University of Johannesburg
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Януари 2020 Южноафриканска Република Йоханесбург

Програма за кратки курсове, предлагани от Инженерния факултет и изградената среда

Курс: Техники за аерокосмическо инженерство / Dec-Bac в аерокосмическата техника 280.B0

École nationale d’aérotechnique
Кампус Редовно обучение 3 години Август 2020 Канада Saint-Hubert

Тази програма ще ви научи как да проектирате и произвеждате части от самолета с помощта на компютър (CAD-CAM); планират етапите на производство и монтаж на въздухоплавателни средства, двигатели и други компоненти; Оформяне на структурните елементи на въздухоплавателните средства в съставни материали и части от ламарина сътрудничат в планирането на производствения процес, контрола на качеството и тестването; разработване на монтажни книги.

Мадрид - инженерство, математика

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Испания Мадрид

Тази програма е предназначена за студенти по инженерство, архитектура и наука, които искат да вземат курсове, преподавани на английски или испански в престижен и академично предизвикателен университет - университет Карлос III де Мадрид.

Автомобилен сектор MDP

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Кампус Редовно обучение 150 часове Февруари 2020 Испания Мадрид Мадридска общност + още 1

Програмата за развитие на автомобилното управление (AMDP) е новаторска програма за професионално обновяване и растеж. Проектиран да предложи глобален поглед върху новите технологични тенденции в автомобилния сектор, като се съсредоточи върху стратегическото планиране и управление на операциите, както и на връзките с клиентите.

Модни лекции - онлайн уроци

University of Fashion - Online Fashion Design School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Ню Йорк

Нека нашите експерти ви научи за модната индустрия. Научете как известни дизайнери започна своите модни династии. Научете за търговия на дребно, търговски марки, лицензиране и маркетинг, текстил, тенденция прогнозиране, история костюм, теорията на цветовете и щавене на кожи.

Фондация в електрическото и електронно инженерство

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Малайзия Шах Алам Джордж Таун + още 1

Фондация в Електротехника и електроника

Nebosh международната общ сертификат

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн отказвам се от

Пригответе се да поеме официалната проверка, за да се превърне призната в световен мащаб като професионален здравето и безопасността в международни практики с тази International General Certificate от Националната изпитна комисия по професионална безопасност и здраве (NEBOSH).

Fdsc инженерство (електронни системи)

Somerset College
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Таунтън

Изиграете своята роля в бъдещето на глобалните комуникации чрез изучаване на Степен на фондация или HNC в Електронни системи, Това разбира се оборудва с всички удобства, необходими за да се гарантира, вие сте на върха на технологията в областта на електрониката, така и комуникативни умения.

измервателни уреди и системи за управление техник

Fleming College
Кампус Редовно обучение 4 семестри Запитване на информация Канада Peterborough Линдзи Minden Cobourg + още 3

Instrumentation техници комисионна, инсталиране, калибрира, поддържане и ремонт на сложни системи за измерване и контрол, използвани в различни приложения за контрол на процесите.