ACADEMICCOURSES

Online Иновации и предприемачество курсове в Германия.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Иновации и предприемачество

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Иновациите и предприемачеството програми се опитват да предоставят двата елемента, които са необходими за успех в разработването на нови предприятия и технологии. Бъдещите студенти трябва да се подготвят за изследване на теми като международната конкурентоспособност, създаване на бизнеса и технологиите предприемачеството.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Задочно обучение курсовете Иновации и предприемачество и краткосрочни курсове в Германия. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Иновации и предприемачество, Германия Filter

Предприемач Lab Emerge

Entrepreneur Lab by CIEE
Курсове
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
6 седмици
Английски
Кампус

Създайте и развийте жизнеспособна бизнес идея, след това я вземете от концепцията до завършване на бизнес плана и готовия за инвеститор терена. Носете бизнес проблем, който ис ...

Научете повече