ACADEMICCOURSES

Online Интериорна архитектура курсове в Бразилия.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Интериорна архитектура

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Вътрешната архитектура се отнася до модификации, направени в пространството. Той е тясно свързан с дизайна на интериора, тъй като се занимава с естетиката, но има по-висока степен на участие, занимаваща се с промени, които променят действителната структура на сградата.

 

Някои от най-добрите университети в Латинска Америка са базирани в Бразилия, страна, която има повече от 2000 висши учебни заведения. Университети в Бразилия може да бъде разделена на следните класификации: Федералното правителство управлявани университети; държавни правителствени контролирани университетите; общинската власт, управлявани университети и частни университети.

Задочно обучение курсовете Интериорна архитектура и краткосрочни курсове в Бразилия. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Интериорна архитектура, Бразилия Filter

Курс в пространството, материята и светлината

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Курсове
Апр. 2021
<
Задочно обучение
<
14 месеца
15 Март 2021
португалски
Кампус

Води студента до проектирането на пространства, където взаимодействието между светлината и материала управлява процеса на проектиране и изграждането на проекта. Светлината ще ...

Научете повече