ACADEMICCOURSES

Online Испански език курсове в Саламанка.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Испански език

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Проучване испански може да се счита за предимство на тези, с интереси в международните отношения, бизнес, образование, социология, лингвистика, право и др. Чрез подобряване на способността на човек да общува, това поле на изследване може да даде на студентите разнообразен набор от умения.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Salamanca град е столица на провинция Саламанка, Испания. Това е столицата с над 200 000 жители. В него има няколко сгради, които са част от многото забележителности и звуци на града. Сред тях са църковни и университетски сгради.

Дистанционно обучение курсовете Испански език и краткосрочни курсове в Саламанка. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Испански език, Саламанка, Дистанционно обучение Filter

интензивен Испански език курс

Tía Tula
Курсове
<
Редовно
Кампус
Онлайн обучение

Tía Тула е модерен Spanish School, който предлага ефективен метод за изучаването на езика с най-добрите квалифицирани преподаватели в топло и персонално атмосфера. ...

Научете повече