ACADEMICCOURSES

Online Италиански език курсове в Италия.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Италиански език

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Проучване италиански е много повече от придобиване на владеене на езика; също така е изучаването на историята и културата на една страна, която е имала голямо влияние върху храните и изкуство, да не говорим за историята на целия свят чрез Римската империя и католическата църква.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Дистанционно обучение курсовете Италиански език и краткосрочни курсове в Италия. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

3 резултата за Италиански език, Италия, Дистанционно обучение Filter

Онлайн курсове по италиански език

Scuola Leonardo Da Vinci
Курсове
<
Редовно
<
8 седмици
Италиански
Онлайн обучение

Искате ли да учите италиански с нас от комфорта на собствения си дом, да прекарате време в добра компания и да живеете уникално италианско културно изживяване? Нашите италианс ...

Научете повече

The Italian Academy
Курсове
<
Задочно
Италиански
Кампус
Онлайн обучение

Нашите курсове по италиански език са насочени към предоставяне на подходящите комуникативни умения на студентите чрез изучаване на италиански език по най-естествен начин, комб ...

Научете повече

Онлайн курсове по италиански език

Scuola Leonardo Da Vinci
Курсове
<
Задочно
<
8 седмици
Италиански
Онлайн обучение

Задочният италиански курс се състои от две седмични сесии от един час и половина и е насочен както към студенти, които искат да учат италиански за първи път, така и към тези, ...

Научете повече