ACADEMICCOURSES

Курсове Творческо писане на сценарии в Чехия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Творческо писане на сценарии в Чехия

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Сценарист е производството на скриптове и сценарии за филми, телевизионни предавания, реклами и други форми на медии. Програма, фокусиран върху развитието на това умение е отличен избор за студенти, които желаят да упражняват творческа кариера.

Чехия се намира в сърцето на Европа е съсед на Словакия, Австрия, Германия и Полша. Чешките университети предлагат дългогодишна репутация и интересни специалности.

Курсове по Творческо писане на сценарии в Чехия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Творческо писане на сценарии в Чехия. Цялата информация тук!

1 резултата за Творческо писане на сценарии, Чехия Filter

Едногодишен курс - сценарист

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно обучение
Кампус

Пише ли вашата страст? Имате ли огромно количество истории за разказване? Тогава тази песен е просто нещо за вас. Ние ще ви помогнем да създадете персонажи и завладяващи истор ...

Научете повече