ACADEMICCOURSES

Курсове в Shantou. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Shantou тук

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Министерството на образованието работи образование в Китай. Правителството често осигурява частично финансиране за висшето образование в техническите и държавните университети. Китайското правителство също така разработи учебен план, който позволява на тези ученици с професионални умения, за да подхранват своите таланти.

Курсове в Shantou - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Shantou. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Shantou!

Резултати Filter

Програми за обмен: Пролетен / зимен семестър в чужбина

Technion International
Курсове
<
Редовно
Английски
Кампус

Семестриалната програма на Technion за чужбина в областта на инженерните и научните науки е създадена, за да даде на международните студенти уникален академичен опит, както и ...

Научете повече

Център за китайски език STU

Shantou University
Курсове
<
Редовно
<
Задочно
Китайски
Кампус

Основан през 1986 г. с одобрението на Службата за китайски езиков съвет, Китайският център за езиково обучение е център за обучение по чужди езици на китайски език, както и це ...

Научете повече