61 Курс Програми в Комуникации 2024

Курс Програми в Комуникации 2024Filter
    • Barcelona, Испания

    Редовно обучение

    6 седмици

    На територията на колежа

    Английски език

    За един месец всяка година 15 избрани участници режисират съвместно поредица от 3-5 минутни документални филми с OTOXO Productions. Тези късометражни филми се разпространяват на фестивали и медии по целия свят и се предават на платформата OTOXO. Само поради тези причини ние изискваме най-високо качество на работа от нашите участници и им предоставяме най-високо качество на обучение, за да го гарантираме.

    • Barcelona, Испания
    • Birkirkara, Малта

    Редовно обучение

    9 Месеца

    На територията на колежа

    Английски език

    GBSB Global в Испания и Малта предоставя чудесна възможност за студенти от цял свят да използват летните си ваканции, за да започнат напред в образованието си и да се отличат академично. В продължение на две последователни седмици през юли 2021 г. учениците ще изследват темата за дигиталния бизнес и ще имат повод да изпитат какво е чувството за живот като предприемач или бизнес лидер в иновативна организация.

    • London, Великобритания

    Задочно обучение

    8 седмици

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Този кратък онлайн курс е предназначен за всеки, който има интерес и очарование от създаването на вълнуващо, ангажиращо цифрово съдържание. Перфектен за тези, които желаят да изследват различните аспекти и умения за визуална комуникация, свързани със социални медии, блогове, подкастинг, създаване на съдържание за марки и влиятелни лица, както и разбиране на процесите на производство и планиране зад ангажиращо съдържание, което привлича голяма аудитория.

    • Swindon, Великобритания
    • Cranfield, Великобритания

    На територията на колежа

    Английски език

    • Jerusalem, Израел

    Задочно обучение

    14 седмици

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Чудовища, като еднооките циклопи, триглавото куче-подобно на Цербер, което пазеше входа на ада, дракони, вещици, зомбита, върколаци и много други, са населявали всяка култура от зората на записаното време.

    • Antwerp, Белгия

    Редовно обучение

    5 дни

    На територията на колежа

    Английски език

    • Prague, Чехия

    Редовно обучение

    10 дни

    На територията на колежа

    Английски език

    Творческо разказване на истории и курсове по творческо писане В детството чрез историите започваме да научаваме как функционира светът и затова всички сме толкова силно привлечени от тях. Историите могат да ни поканят в една немислима реалност, да ни помогнат да се поучим от миналото или дори да видим бъдещето, да ни предложат архетипи на доброто и злото и да се заиграят с въображението ни, както и с логиката. Добрата история може да продаде всичко - това важи не само за книгите и филмите, но и за всичко, което правим в професионалния и личния си живот. Нуждаем се от история, за да разработим силна презентация, да създадем ефективна публикация в социалните мрежи, да проведем интервю, да представим бизнес презентация или да напишем академично есе.

    • Cambridge, Съединени Американски Щати

    Задочно обучение

    6 седмици

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Тъй като технологиите продължават да прекрояват индустриите, много компании търсят мащабна цифрова трансформация като начин за постигане на максимални резултати и изпреварване пред конкуренцията. За да постигнат успех в дигиталната икономика, създаденият бизнес трябва да разработи и приложи нови технологии и организационни възможности.

    • Paris, Франция

    Редовно обучение

    1 седмица

    На територията на колежа

    Английски език

    Париж… В най-посещаваната столица на света, потопете се там, където се случва всичко, от изкуство до мода, лукс и дизайн. За седмица или месец елате и вижте какво излиза и надникнете в луксозната индустрия. EIML Paris предлага възможност на международните студенти да придобият основите и да осъзнаят, че луксът е преди всичко уникално изкуство на ноу-хау, продуктите и услугите, които изискват дълбоко чувство за качество. Благодарение на нашите висококачествени курсове за обучение, вашите умения и компетенции в разбирането на специфичните кодове и език на луксозната индустрия ще процъфтяват.

    • Online

    Редовно обучение

    8 седмици

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Развийте лидерските си способности с умения за комуникация, които насърчават сътрудничеството и влияят на положителните промени във всеки контекст. Силните комуникативни умения могат да ви помогнат да постигнете въздействие и да ускорите промяната в полза на обществото. Тъй като системите стават все по-нестабилни, несигурни, сложни и двусмислени, фино настроените комуникационни умения могат да помогнат за насърчаване на сътрудничеството, подобряване на решаването на проблеми и въздействие върху вземането на решения. Независимо дали са в социални групи или бизнес организации, лидерите във всички сегменти на обществото и индустрията трябва да използват комуникацията, за да постигнат по-добре целите, да повлияят на заинтересованите страни и да стимулират положителни промени. Онлайн краткият курс „Комуникация за влияние и въздействие“ от University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) предоставя изчерпателна информация и набор от инструменти за развиване на въздействаща комуникация. Ще научите как да общувате по целеви начин за преодоляване на бариерите пред успеха. Също така ще получите възможността да оцените личния си стил на лидерство и да възприемете комуникационни техники, които да ви помогнат да оформите бъдещето, което искате.

    • Barcelona, Испания

    Редовно обучение

    8 седмици

    На територията на колежа

    Английски език

    • Paris, Франция

    Редовно обучение

    3 Месеца

    На територията на колежа

    Френски

    • Madrid, Испания

    6 Месеца

    Дистанционно обучение

    Испански

    Техническият курс по бизнес и институционална комуникация, предлаган от Института Сенека, е представен като интересно обучение за тези, които желаят да работят в областта на комуникацията или вече изпълняват функции, свързани с тази област и желаят да задълбочат познанията си или да ги актуализират.

    • Online

    Задочно обучение

    6 седмици

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Научете как да създавате точни, ангажиращи и въздействащи текстове за бизнес контекста. Професионална комуникация: Бизнес писане и разказване на истории е кратък онлайн курс от The Economist, предназначен да помогне на бизнес специалистите да привлекат и адресират широка аудитория в различни писмени формати. Базиран на редакционната практика на вестника, този шестседмичен курс предлага саморефлексиращо пътуване през занаята и целта на писането и разказването на истории, като ви дава увереност да общувате с партньори и служители. Достъпният подход към граматиката „инструменти, а не правила“ отключва практически умения за изграждане на сплотени изречения и абзаци и показва как елементи като избор на думи, пунктуация и структура могат да увеличат максимално въздействието и яснотата. Освен това ще проучите начини за прецизен източник на информация, ще се научите да засилвате аргументите с визуализации на данни и ще откриете методи за конструктивно и съвместно редактиране.

    • The Hague, Холандия

    Редовно обучение

    2 седмици

    Смесен, Дистанционно обучение, На територията на колежа

    Английски език

    Всички участващи в бизнеса и всички бъдещи лидери трябва да са напълно наясно с приноса на комуникацията към веригата на стойността на една компания. Комуникацията е ключов елемент във външните отношения на една компания, включващ маркетинг, продажби, отношения с клиенти и доставчици и др. Добре функциониращата вътрешна комуникация в една компания е от съществено значение за адекватен информационен поток, добри взаимоотношения между служителите и оптимално сътрудничество между различните отдели на компанията. Този кратък курс ще се занимава както с вътрешна, така и с външна комуникация в корпоративна среда.