Akademichnikursove.com

Курсове Комуникационен мениджмънт в Русия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Комуникационен мениджмънт в Русия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Комуникационният мениджмънт е широка област на знания, която включва различни дисциплини, например управление в сфера на мениджмънт, маркетинг, реклама, бизнес мениджмънт и комуникационни изследвания. Професионалистите в тази област могат за боравят с всяка от изброените по-горе дисциплини или да ги комбинират с цел развиване на една фирма от гледна точка на комуникационни стратегии.

Russia (Russian: Россия) е най-голямата страна в света, която обхваща повече от една осма на Земята "и населеното място земята. Бившият Държавния комитет за висше образование в Русия финансира 240 университети, академии и институти, като Русия солидна страната да учат инча

Курсове по Комуникационен мениджмънт в Русия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Комуникационен мениджмънт в Русия. Цялата информация тук!

1 резултата за Комуникационен мениджмънт, Русия Filter

Управление на кризи и комуникация

TMS RUS
Кампус Редовно обучение 2 дни Септември 2019 Русия Moscow

Това обучение е предназначено за ръководители и служители, отговорни за процесите и управлението на риска. В рамките на два дни участниците в курса ще изучават методите за управление на кризи, както и основите на комуникация в случай на извънредни ситуации.