Akademichnikursove.com

Курсове по Контрол на въздушния трафик в Ülenurme. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Ülenurme

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

За студенти, желаещи да работят като ръководители на полети, има програми за контрол на въздушното движение. Този тип програма трябва да включва курсове, които учат учениците за самолетни модели, контролни операции и други теми, свързани с авиацията.

Естония е демократична парламентарна република разделена на петнадесет страни, със столица и най-голям град е Талин. Естония има 12 публични и 8 частни университети. Най-старият университет в страната е в университета в Тарту, създадена през 1632.

Курсове Контрол на въздушния трафик в Ülenurme - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Ülenurme. Цялата информация тук!

2 резултата за Контрол на въздушния трафик, Ülenurme Filter

управление на системите за авиацията комуникационни и навигационни

Estonian Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2019 Естония Ülenurme

По време на обучението си студентите от специалност Aviation Комуникация и навигация Systems Management (Техниците и инженерите-към-бъда) научават различни дисциплини, физика и математика, свързани с авиацията.

Ръководство на въздушното движение

Estonian Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2019 Естония Ülenurme

Курсът за авиационните инженери трае в продължение на четири години, а обемът на проучвания е 240 ECTS кредита. Учебният процес се разделя на три фази: