Filter
Курсове
Италия Caiolo Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Контрол на въздушния трафик в Caiolo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Caiolo

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

В програмата за контрол на въздушния трафик, учениците трябва да се научат на уменията и знанията, които са необходими, за да работи като контрольор на въздушния трафик. Курсовете по програма могат да обхващат общи теми, като например съобщения, както и теми, свързани с въздухоплаването, като терминални операции и безопасността на полетите.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Курсове Контрол на въздушния трафик в Caiolo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Caiolo. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Контрол на въздушния трафик, Caiolo

Степени
Място
Италия
Caiolo
Тип на обучение
Темпо на обучение
Eurotech Flight School

С този курс ще можете да летите в съответствие с правилата за инструментален полет на сертифицирани хеликоптери. ... [+]

Привилегии

С този курс ще можете да летите в съответствие с правилата за инструментален полет на сертифицирани хеликоптери.

Предварителни условия

На този рейтинг може да присъства частен пилот, който има рейтинг за нощно пътуване с минимум 50 часа транспланет или пилот, обучаващ се за модулен курс CPL, интегриран курс ATPL или пилот, който вече притежава лиценз CPL.

Теоретичен курс... [-]
Италия Caiolo
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски