Akademichnikursove.com

Курсове по Контрол на въздушния трафик в Caiolo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Caiolo

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

В програмата за контрол на въздушния трафик, учениците трябва да се научат на уменията и знанията, които са необходими, за да работи като контрольор на въздушния трафик. Курсовете по програма могат да обхващат общи теми, като например съобщения, както и теми, свързани с въздухоплаването, като терминални операции и безопасността на полетите.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Курсове Контрол на въздушния трафик в Caiolo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Caiolo. Цялата информация тук!

1 резултата за Контрол на въздушния трафик, Caiolo Filter

Инструментален курс за оценка на многодвигателните хеликоптери

Eurotech Flight School
Кампус Редовно обучение Октомври 2019 Италия Caiolo

С този курс ще можете да летите в съответствие с правилата за инструментален полет на сертифицирани хеликоптери.