ACADEMICCOURSES

Курсове Контрол на въздушния трафик в Италия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Италия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Да работи в сферата на ръководител на полети, студент трябва да завърши програма за контрол на въздушното движение. Този тип програма трябва да се активира на студента с умения и знания за авиационната индустрия, като например безопасността и операции, с цел да го подготви за работа.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Курсове по Контрол на въздушния трафик в Италия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Италия. Цялата информация тук!

1 резултата за Контрол на въздушния трафик, Италия Filter

Инструментален курс за оценка на многодвигателните хеликоптери

Eurotech Flight School
Курсове
Окт. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

С този курс ще можете да летите в съответствие с правилата за инструментален полет на сертифицирани хеликоптери. ...

Научете повече