Akademichnikursove.com

Курсове по Контрол на въздушния трафик в Nairobi. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Nairobi

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

За студенти, желаещи да работят като ръководители на полети, има програми за контрол на въздушното движение. Този тип програма трябва да включва курсове, които учат учениците за самолетни модели, контролни операции и други теми, свързани с авиацията.

Кения, официално Република Кения, е суверенна държава в Източна Африка. Столицата и най-големият град е Найроби.

Найроби е столицата на Кения. Този град е известен със своите добри образователни институции и техните разнообразни специалности. Някои от тях са Университета в Найроби, Kenyatta университет, Daystar университет и африкански Назарянина университет.

Курсове Контрол на въздушния трафик в Nairobi - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Nairobi. Цялата информация тук!

1 резултата за Контрол на въздушния трафик, Nairobi Filter

Първоначалната мулти двигател / рейтинг инструмент (м / IR)

Kenya School of Flying
Кампус Редовно обучение 6 седмици Запитване на информация Кения Nairobi

Това разбира се отнема от шест седмици. KCAA регламент 67 Част II изисква 45 часа началните часове инструмент разбити в: