Akademichnikursove.com

Курсове по Контрол на въздушния трафик в Vilnius. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Vilnius

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Да работи в сферата на ръководител на полети, студент трябва да завърши програма за контрол на въздушното движение. Този тип програма трябва да се активира на студента с умения и знания за авиационната индустрия, като например безопасността и операции, с цел да го подготви за работа.

Литва, официално Република Литва е държава в Северна Европа, най-голямата от трите балтийски държави. Той е разположен на югоизточния бряг на Балтийско море, на изток от Швеция и Дания. Повече от 90% от литовците говорят поне един чужд език, а половината от населението говори на два чужди езика, най-вече руски и английски език.

Като най-големият град и столица на Литва, Вилнюс има за цел да изгради ярък образователна бъдеще. Градът е много изпълнен с качеството на образователните институции като Университета във Вилнюс, Mykolas Romeris университет, и Вилнюс Гедиминас Technical University.

Курсове Контрол на въздушния трафик в Vilnius - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Контрол на въздушния трафик в Vilnius. Цялата информация тук!

1 резултата за Контрол на въздушния трафик, Vilnius Filter

от 0 до CPL с ATPL (замразени)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Литва Vilnius

Какво получавате? - CPL - търговски лиценз за пилоти с - (IR) по прибори, (ME) класация Multi двигателя, "Frozen" ATPL - лиценз на транспортен пилот (теоретичен курс) с минимум 200 летателен час.