Akademichnikursove.com

Курсове Корпоративна социална отговорност – CSR в Великобритания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Корпоративна социална отговорност – CSR в Великобритания

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

КСО, което е съкращение от "корпоративна социална отговорност", е изучаването на подпомагане на корпорации, организации с идеална цел и правителствени агенции да балансират своите финансови приоритети с този на връщане към общността и подобряване на социалния им образ. Тези усилия да ги направи по-благоприятни за потребителите, както добре.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове по Корпоративна социална отговорност – CSR в Великобритания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Корпоративна социална отговорност – CSR в Великобритания. Цялата информация тук!

5 резултата за Корпоративна социална отговорност – CSR, Великобритания Filter

Въздействието, критиците и бъдещето на корпоративната социална отговорност

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 3 дни Декември 2019 Великобритания Лондон

След завършването на този курс ще можете да разберете: значението на разбирането на въздействието; начините, по които научаваме за въздействието и начините, по които се оценява; рамка за разбиране на различните измерения на въздействието и т.н.

Корпоративна социална отговорност

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 4 дни Декември 2019 Великобритания Лондон

След завършване на този курс ще можете да разберете: контекста, в рамките на който процъфтява съвременната КСО; различните гледни точки и дефинициите на КСО; ценностите, които компаниите се иска да поддържат и т.н.

Разширена стратегическа корпоративна социална отговорност

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 8 дни Декември 2019 Великобритания Лондон

След завършване на този курс ще можете да разберете: различните цели, които компаниите се опитват да постигнат; видовете и нивата на корпоративната социална отговорност, които дружествата проявяват; общите уроци и общите елементи на управлението на КСО и т.н.

Разширена корпоративна социална отговорност

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 9 дни Декември 2019 Великобритания Лондон

След завършване на този курс ще можете да разберете: контекста, в рамките на който процъфтява съвременната КСО; различните гледни точки и дефинициите на КСО; ценностите, които компаниите се иска да поддържат и т.н.

Управление и прилагане на корпоративната социална отговорност

London Business Training & Consulting
Кампус Редовно обучение 1 седмица Декември 2019 Великобритания Лондон

След завършване на този курс ще можете да разберете: различните цели, които компаниите се опитват да постигнат; видовете и нивата на корпоративната социална отговорност, които дружествата проявяват; споделените уроци и общите елементи на управлението на КСО; как корпоративната социална отговорност се управлява в дружества и т.н.