Akademichnikursove.com

Курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Thessaloniki. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Thessaloniki

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Гърция развита образователната им система с висше образование в горната част. Над 40% от всички гърци живеят в Атина и там е също така, когато най-добрите възможности да упражняват по-висока степен на образование е. Граничи с Албания, Македония, България и Турция, Гърция е туристическа перла с една част от света "и фантастични плажове.

В град Солун е вторият по големина в страната и дом на повече от 790 000 жители. Той е един от най-важните търговски центрове на Гърция и играе важна роля в икономиката като цяло. В него се намират най-големият университет в страната наред с други институции.

Курсове Летателна подготовка Zero to ATPL в Thessaloniki - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Thessaloniki. Цялата информация тук!

1 резултата за Летателна подготовка Zero to ATPL, Thessaloniki Filter

интегриран нула за ATPL

Olympus Aviation Academy
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 12 - 14 месеца Отворено кандидатстване Гърция Thessaloniki + още 1

Olympus Aviation Academy е разработил цялостна интегрирана програма за обучение на пилоти, за да донесе на студентите до владеене така че те да работят като втори пилоти на единични и / или многодвигателни самолети в търговския въздушен транспорт и да продължи кариерата си в авиацията.