ACADEMICCOURSES

Курсове Летателна подготовка Zero to ATPL в Литва. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Литва

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Литва, официално Република Литва е държава в Северна Европа, най-голямата от трите балтийски държави. Той е разположен на югоизточния бряг на Балтийско море, на изток от Швеция и Дания. Повече от 90% от литовците говорят поне един чужд език, а половината от населението говори на два чужди езика, най-вече руски и английски език.

Курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Литва - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Литва. Цялата информация тук!

1 резултата за Летателна подготовка Zero to ATPL, Литва Filter

от 0 до CPL с ATPL (замразени)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Какво получавате? - CPL - търговски лиценз за пилоти с - (IR) по прибори, (ME) класация Multi двигателя, "Frozen" ATPL - лиценз на транспортен пилот (теоретичен курс) с миниму ...

Научете повече