Filter
Курсове
Словения Administrative unit Maribor Maribor

Курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Maribor. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Maribor

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Словения, официално Република Словения, е националната държава в Централна Европа, на кръстопътя на основните европейски културни и търговски пътища. Словения е сравнително сигурна страна за посещение. Университетът в Любляна е най-старата и най-голямата образователна институция в страната, която предлага три художествени академии: театрално и филмово; музика; и изобразителни изкуства.

Като втори по големина град в Словения, Марибор е най-големият от традиционните градове района на страната. Той е с население близо до 100 000 души и се разделя на 11 области.

Курсове Летателна подготовка Zero to ATPL в Maribor - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Maribor. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Летателна подготовка Zero to ATPL, Maribor

Степени
Място
Словения
Administrative unit Maribor
Maribor
Тип на обучение
Темпо на обучение
ACC Aviation Career Center

Обучението продължава около 18 месеца и се провежда на английски език в регулирана от ЕААБ среда, изпълнявана на международно летище (Марибор). Това ни позволява да трени ... [+]

Очертание на курса

Обучението продължава около 18 месеца и се провежда на английски език в регулирана от ЕААБ среда, изпълнявана на международно летище (Марибор). Това ни позволява да тренираме пилотите в контролирано въздушно пространство с постоянна комуникация за контрол на въздушното движение и да придобием значителен опит за бъдеща кариера като търговски пилот.

По време на обучението получавате 760 часа теоретично обучение, 198 часа едночасовни часа и 20 часа многодвигателни часове (от които 3 часа в FNPT II).... [-]

Словения Maribor
Запитване на информация
Английски
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски