Akademichnikursove.com

Курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Administrative unit Maribor. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Administrative unit Maribor

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Словения, официално Република Словения, е националната държава в Централна Европа, на кръстопътя на основните европейски културни и търговски пътища. Словения е сравнително сигурна страна за посещение. Университетът в Любляна е най-старата и най-голямата образователна институция в страната, която предлага три художествени академии: театрално и филмово; музика; и изобразителни изкуства.

Курсове Летателна подготовка Zero to ATPL в Administrative unit Maribor - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Administrative unit Maribor. Цялата информация тук!

1 резултата за Летателна подготовка Zero to ATPL, Administrative unit Maribor Filter

Курс нула до ATPL

ACC Aviation Career Center
Кампус 18 месеца Запитване на информация Словения Maribor

Обучението продължава около 18 месеца и се провежда на английски език в регулирана от ЕААБ среда, изпълнявана на международно летище (Марибор). Това ни позволява да тренираме пилотите в контролирано въздушно пространство с постоянна комуникация за контрол на въздушното движение и да придобием значителен опит за бъдеща кариера като търговски пилот.