ACADEMICCOURSES

Курсове Летателна подготовка Zero to ATPL в Словения. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Словения

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Словения (Словения) е член на Европейския съюз, Споразумението от Шенген и НАТО. По-рано един от Югославия 'S шест републики, днешна Словения стана независима през 1991 година. Словения има четири университета, разположени в Любляна, Марибор, Нова Горица и Копер.

Курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Словения - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL в Словения. Цялата информация тук!

1 резултата за Летателна подготовка Zero to ATPL, Словения Filter

Курс нула до ATPL

ACC Aviation Career Center
Курсове
<
18 месеца
Английски
Кампус

Обучението продължава около 18 месеца и се провежда на английски език в регулирана от ЕААБ среда, изпълнявана на международно летище (Марибор). Това ни позволява да тренираме ...

Научете повече