Akademichnikursove.com

Курсове Летателна подготовка Zero to ATPL - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Летателна подготовка Zero to ATPL

Всеки, навършил 18 години, може да избере да се запише в курс, който обикновено се предлага от колежи, университети или други професионални институции. Безброй курсове, от които да избирате по целия свят, могат да се възползват от учениците както лично, така и в преследването на образователни постижения.

Какво е курс от нула до ATPL? Този курс помага на човек да постигне ATPL (свидетелство за авиационен пилот). Този курс може да включва обучение в контролирано въздушно пространство, което да подпомогне натрупването на опит в търговското пилотиране с рейтинг на инструмента, рейтинг за многодвигатели и "замразен" ATPL (когато пилотът е завършил всичките 14 теоретични изпитания ATPL) с минимум 200 часа полет. Студентите ще преминат задълбочено обучение по земята, летателно обучение и изпити.

Поемането на курс от нула до ATPL има ползи отвъд полетното полетно небе, включително няколко, които подпомагат навигацията в днешния свят с високи темпове. Активи като подобряването на способностите за вземане на решения, мисленето на краката и ученето за овладяване на благодатта под натиск укрепват всекидневния живот на всекиго.

Продължителността на курса от нула до ATPL обикновено отнема между 15 и 24 месеца, в зависимост от институцията. Разходите за курса също ще варират, така че потенциалните студенти се насърчават да проучват разходите, свързани с всяко ново училище.

Завършването на курс нула до ATPL помага на лице, което няма опит с предишен полет, да придобие титлата командир на полет (PIC) - най-високото ниво на пилотна сертификация на самолета, което гражданският може да притежава. Това също така дава право на получателя да действа като втори пилот (първи офицер) в търговския въздушен транспорт. Добре обучени и квалифицирани професионалисти непрекъснато търсят от авиокомпанията да транспортират безопасно повече от 5 милиарда пътници през годината.

Летателните академии по целия свят предлагат курсове от нула до ATPL. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

 

6 резултата за Летателна подготовка Zero to ATPL Filter

Курс нула до ATPL

ACC Aviation Career Center
Кампус 18 месеца Запитване на информация Словения Maribor

Обучението продължава около 18 месеца и се провежда на английски език в регулирана от ЕААБ среда, изпълнявана на международно летище (Марибор). Това ни позволява да тренираме пилотите в контролирано въздушно пространство с постоянна комуникация за контрол на въздушното движение и да придобием значителен опит за бъдеща кариера като търговски пилот.

EASA 0-ATPL с нас опит

Flying Academy, International Flight Training Center
Кампус Редовно обучение 63 седмици Септември 2019 Чехия Prague Brno Съединени Американски Щати South Miami Heights + още 3

Курсът "0-ATPL с американския опит" насочва студентите в процеса на получаване на тяхната Private Pilot License в САЩ по целия път до ниво ATPL. Това включва замразени ATPL (A) писмен изпит, както и необходимите практически изпити за полети по прибори, както и + евродепутат CPL.

EASA професионален пилот от 0 до ATPL

Flying Academy, International Flight Training Center
Кампус Редовно обучение 63 седмици Септември 2019 Чехия Prague Brno Съединени Американски Щати South Miami Heights + още 3

Днес, повече от всякога, авиационната индустрия се нуждае от добре обучени и квалифицирани специалисти за зараждащата се индустрия за безопасно летят над 5 млрд. пътници годишно, за да им дестинации.

от 0 до CPL с ATPL (замразени)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Литва Vilnius

Какво получавате? - CPL - търговски лиценз за пилоти с - (IR) по прибори, (ME) класация Multi двигателя, "Frozen" ATPL - лиценз на транспортен пилот (теоретичен курс) с минимум 200 летателен час.

EASA нула за ATPL модулна програма за обучение

Flying Academy, International Flight Training Center
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 63 - 78 седмици Отворено кандидатстване Чехия Prague Brno Съединени Американски Щати South Miami Heights + още 4

Нулева да ATPL (замразени) модулно обучение е един от най-прехвалените решение за бъдещите професионалисти за въздухоплаването. Модулната Обучението включва всички лицензи PPL-NR-MEP-IR-CPL-ATPL и квалификации и ще получите стажанта от нулево ниво на знания за авиационна на транспортен пилот на лиценза в само 12 месеца.

интегриран нула за ATPL

Olympus Aviation Academy
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 12 - 14 месеца Отворено кандидатстване Гърция Thessaloniki + още 1

Olympus Aviation Academy е разработил цялостна интегрирана програма за обучение на пилоти, за да донесе на студентите до владеене така че те да работят като втори пилоти на единични и / или многодвигателни самолети в търговския въздушен транспорт и да продължи кариерата си в авиацията.