Akademichnikursove.com

Курсове Логистичен мениджмънт - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Логистичен мениджмънт

Един курс за сертифициране по управление на логистиката е бизнес ориентирана клас, че работниците могат да предприемат, за да се научат нови умения, свързани с избраната от тях професия. Курсове по принцип са по-къси от академичните класове, и те в крайна със студенти от отсъдената свидетелство за завършен, а не клас писмо. Курсове и други форми на продължаващо обучение, често са ценни за хората, които искат да бъдат насърчавани в рамките на компанията.

Какво е курс по управление на логистиката? Тази програма за сертифициране учи студентите как да управляват веригите за доставки, доставки запис и съхраняване на стоки по ефикасен начин. В съвременния бизнес доставки, те са важни умения, за да имат, тъй като потребителите все повече се поръчват стоки онлайн и очакват те да бъдат доставени своевременно. В крак с последните тенденции в областта на логистиката не само прави корабоплаването по-ефективни, но и по-екологичен.

Основната полза от курс по управление на логистиката е, че тя дава възможност на учениците да останат в крак с дата в поле, което се променя бързо и силно конкурентен. Работниците, които излезли на терена преди дори само пет години, може да откриете, че някои от техните методи вече трябва да бъдат актуализирани.

Топ институции по целия свят предлагат курсове по управление на логистиката. Цената на тези курсове варира в зависимост от кое училище сте избрали да присъстват и колко дълго и интензивно курса е.

Един курс по управление на логистиката е най-подходящ за работници вече заети в сектора на корабоплаването, или тези, които търсят да направите промяната на корабоплаването отдел на организацията вече работят по. Това, разбира се, обикновено насочени към служители на ръководни позиции, или тези, които се считат за управление и се нуждаят от допълнително обучение, за да ги направи по-привлекателни за мениджърите.

Започване на курс по управление на логистиката онлайн е чудесен начин да се сертифицират по свой собствен път, докато навигирате натоварен график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

6 резултата за Логистичен мениджмънт Filter

Онлайн курс: Операции

University Of The Free State Business School Online
Онлайн обучение Редовно обучение 1 седмица Отворено кандидатстване Южноафриканска Република Bloemfontein

По същество в основата си бизнесът е свързан с предоставянето на по-добър продукт или услуга. Функционалната функция на организацията се състои от всички дейности, които произвеждат това, което организацията произвежда. Това е функцията, която създава стойността, която клиентите й търсят.

операции, логистика и постно управление - Olm

International Business School Americas
Кампус Редовно обучение 3 седмици Запитване на информация Италия Altavilla Vicentina Бразилия São Paulo + още 2

Задълбочаване на познанията в логистиката, операции и контрол на качеството на използване, като отправна точка на концепцията за стегнато производство (Toyotism) се прилага за фабрики и услуги.

Приложно управление на логистиката

Convertas
Кампус Редовно обучение 5 дни Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Dubai

Този практически курс по логистика ще ви подготви за една вълнуваща кариера в логистиката. Подобрете перспективите си за напредък в кариерата, като използвате тази програма като основа за по-нататъшни проучвания в тази бързо развиваща се област. Тази квалификация предлага уникална, достъпна и рентабилна възможност за учащите

Верига за доставки

Convertas
Кампус Редовно обучение 5 дни Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Dubai

Този курс обхваща най-новите основни практики при прогнозиране, планиране, доставка, транспортиране, складиране и логистика. Тя обхваща рамката за референтни операции на веригата за доставки (SCOR) за непрекъснато подобряване на производителността по цялата верига на доставки.

Диплома по клиринг и спедиция

ShippingCollege
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 6 месеца Отворено кандидатстване Великобритания UK Online + още 1

Онлайн курсове за дипломи и сертификати, които обхващат индустрията за клиринг и спедиция с особен акцент върху международните договори и плащания, морските превози и митниците.

Диплома по глобална логистика

ShippingCollege
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 6 месеца Отворено кандидатстване Великобритания UK Online + още 1

Онлайн курсове за дипломи и сертификати, които ще обхванат индустрията на глобалната логистика с особен акцент върху веригата за доставки и международната търговия и плащанията. Имаме месечен прием на нови студенти в първия понеделник на всеки месец.