ACADEMICCOURSES

Курсове Маркетингова комуникация в Италия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Маркетингова комуникация в Италия

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Образованието по маркетингови комуникации развива маркетингови инструменти за реклама, професионални продажби и търговски промоции. Обикновено такива програми предлагат курсове по стратегическо позициониране, изследване на пазара и потребителите, творческо развитие и медийно планиране.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Курсове по Маркетингова комуникация в Италия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Маркетингова комуникация в Италия. Цялата информация тук!

1 резултата за Маркетингова комуникация, Италия Filter

Fashion PR и маркетингови комуникации

Uptodate Fashion Academy
Курсове
<
Редовно обучение
Кампус

Курсът учи всички принципи, необходими за определяне на план за реклама, разработване на кампании, организиране на презентации. ...

Научете повече