ACADEMICCOURSES

Курсове Маркетингова комуникация в Франция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Маркетингова комуникация в Франция

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Програмите по маркетингови комуникации осигуряват на студентите знания и умения за това, как да доставят до потребителите информация за продукти, мисия на една фирма, бранд и ценностите им. В такива програми се изучават връзки с обществеността, реклама, маркетингови изследвания социални медии и глобални маркетингови тенденции.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Курсове по Маркетингова комуникация в Франция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Маркетингова комуникация в Франция. Цялата информация тук!

2 резултата за Маркетингова комуникация, Франция Filter

Курс: Лятна сесия 2019

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Курсове
22 Юни 2020
<
Редовно обучение
31 May 2020
Английски
Кампус

EIML Paris предлага на чуждестранните студенти възможност да придобият основите и да осъзнаят, че EIML е преди всичко едно уникално изкуство на ноу-хау, продукти и услуги, кои ...

Научете повече

Европейските докторантура - маркетинг (Dees)

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Курсове
<
Редовно обучение
<
12 месеца
Френски
Кампус

Да се ​​обучат бъдещата професионална маркетинг и комуникация цел за тази Dees.

Научете повече