Filter
Курсове
Република Ирландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Маркетинг курсове в Република Ирландия.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Маркетинг

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Програмите по маркетингови изследвания помагат на студентите да станат професионалисти в избраната сфера и осигуряват знания за това, как да се прави успешна реклама и да се повишават продажби чрез прилагане на маркетингови стратегии, анализ на трендове, изследвания на пазар и ценообразуване.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Задочно обучение курсовете Маркетинг и краткосрочни курсове в Република Ирландия. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Маркетинг, Република Ирландия

Степени
Място
Република Ирландия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Birchwater Education

Маркетинговият мениджмънт анализира и изследва различни аспекти на потребителското поведение, включително целеви пазари, рекламни и промоционални стратегии. Студентите ще ... [+]

Преглед на курса

Маркетинговият мениджмънт анализира и изследва различни аспекти на потребителското поведение, включително целеви пазари, рекламни и промоционални стратегии. Студентите ще се научат да идентифицират нуждите и тенденциите на потребителите, като разбират поведението на потребителите, включително ценообразуването и ценообразуването.

След успешното завършване на курса ще получите диплома за изключително важен индивидуален предмет. Този сертификат, комбиниран с други награди, може да доведе до влизането на университета в първа или втора година. Притежателите на тази напълно акредитирана квалификация значително увеличават шансовете си за заетост и повишаване в рамките на свързан сектор.... [-]

Република Ирландия Limerick
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски