Filter
Курсове
Канада Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Машинно инженерство в Канада. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Машинно инженерство в Канада

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Машиностроенето е научна сфера, която се занимава с изработване и производство на движещи се обекти. Тя обхваща целия производствен процес, като се почне от измисляне на идея и разбиране на принципите на механика и като се стигне до производство на завършен продукт и интегриране на този продукт в по-големи системи.

Канада е най-добрата страна за упражняване си висше образование, ако сте интерактивен лице. Почти всяка етническа група е представена в Канада по този начин го "АД мултикултурно общество. Езиковата бариера не е проблем за чуждестранните студенти, като Канада се оценява на света "е лидер в областта на езиковото обучение.

Курсове по Машинно инженерство в Канада - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Машинно инженерство в Канада. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Машинно инженерство, Канада

École nationale d’aérotechnique

Тази програма ще ви научи как да проектирате и произвеждате части от самолета с помощта на компютър (CAD-CAM); планират етапите на производство и монтаж на въздухоплавате ... [+]

. предпоставкиТехнически науки по математика или природни науки от 5-ти век. или еквивалентаФизика на 5-ти век. или еквивалентаЩе научитеПроектиране и производство, използване на компютър (CAD-CAM), части на самолета.Планирайте етапите на производство и монтаж на въздухоплавателни средства, двигатели и други компоненти.Оформяне на структурните елементи на въздухоплавателните средства в съставни материали и части от ламарина.Сътрудничество по планиране на производствения процес, контрол на качеството и тестване.Изчертайте преносими компютри.Вашите способностиАналитичен духСмисъл на планиранетоСмисъл на отговорностРъчна сръчностРазбиране на абстрактните понятияДвуезичието (актив)Вашите интересиНови технологииПроектиране и производствоРешаване на проблемиКонкретни задачиСтруктурирана средаМожете да получите достъп до кариераМетодов служител (разработва процедури за производство на компоненти или монтаж на въздухоплавателни средства)Инспектор и контрольор на качествотоПроектант на компютърни компоненти, структури, системи или инструментална екипировкаТехнически писателАвиационен и аерокосмически инженер техникТехник по композитни материалиПрограмист на машини с цифрово управление (CNC)... [-]
Канада Saint-Hubert
Август 2020
Френски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски