ACADEMICCOURSES

Курсове Машинно инженерство в Франция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Машинно инженерство в Франция

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Машиностроенето е широка област, която включва производство в най-общ вид. Това е наука, в която се изучават не само процесите за производство и изработване на отделни части на машини и системи, но и знания, необходими за разработване на тези части и тяхното им взаимодействие.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Курсове по Машинно инженерство в Франция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Машинно инженерство в Франция. Цялата информация тук!

1 резултата за Машинно инженерство, Франция Filter

ISAE Group Space лятна програма

ESTACA
Курсове
<
Редовно
<
4 седмици
Английски
Кампус

Космическата лятна програма ISAE Group се организира от четирите института за висше образование: Ecole de l'Air, ESTACA , ISAE-ENSMA, ISAE-Supaero. Програмата за космическо ля ...

Научете повече