Akademichnikursove.com

Курсове Машинно инженерство - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Машинно инженерство

Mechanical Engineering е област, която изисква както силна академична фондация в основните понятия, както и по-нататъшното развитие на професионалната практика. Университети и академични институции по целия свят предлагат курсове по Машиностроене, които се фокусират върху най-техники, практики, концепции и оборудване в крак с дата в редица области, свързани с машиностроенето. Много инженерни курсове механични завършват с диплома или професионална сертификация, докато други предлагат академични кредити към бакалавърска, магистърска степен PhD програма в машиностроенето.

Машиностроително курсове се предлагат на пълен работен ден или на непълно работно време. Това разнообразие дава възможност на университетите да се осигури за всички видове студенти с различни академични нужди.Машиностроително курсове често се специализират в една част на областта, което изисква студентите да посещават лекции и семинари и често пълни проекти или лабораторията за тестване на тяхното разбиране на основните понятия.

Тъй като всяка програма е различна, може да е полезно да използвате уеб формата в информационната страница на машиностроенето курс, който ви интересува, за да се свържете с университета директно и да поиска повече информация. Ако сте готови да предприемат следващата стъпка към изграждането на вашите професионални квалификации в машиностроенето, след това превъртете надолу и кликнете за да прочетете повече, днес!

9 резултата за Машинно инженерство Filter

Онлайн курс: Аероакустика: Стратегии за намаляване на шума за механични системи

TU Delft Open & Online Education
Онлайн обучение Задочно обучение 5 седмици Запитване на информация Холандия Холандия онлайн

Научете как да прилагате авангардни познания за аероакустиката по един прост и ефективен начин. След като вземете този курс, ще можете да измервате надеждно шума в различни механични системи и да разработвате стратегии за намаляване на шума, за да подобрите аеродинамичния им дизайн и производителност.

Програма за стрес на тръбите (I)

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Онлайн обучение Задочно обучение 12 седмици Септември 2020 Холандия Холандия онлайн

Анализът на гъвкавостта на тръбопроводните системи се извършва от квалифицирани лица в инженерните компании. Курсът е създаден и се провежда от квалифицирани професионални инженери и се основава на дългогодишен опит. Целта на този курс е да се обучи анализ на гъвкавостта, за инженери с дългогодишен опит в дисциплината на тръбопроводите.

Ableton Live курс

Recording Connection Audio School
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Лос Анжелис Великобритания Бирмингам Брайтън Бристол Кеймбридж Челтнъм Exeter Ипсуич Лийдс Лестър Ливърпул Лондон Манчестър Нюкасъл на Тайн Нортхемптън Норич Нотингам Оксфорд Плимут Шефилд Стоук он Трент Абърдийн Dundee Единбург Глазгоу Белфаст Лондондери Кардиф Суонзи Република Ирландия корк Bournemouth Croydon Лондонският район Харингей Stanmore Уорчестър Йорк Дъблин Австралия Канбера Олбъри Армидейл Кофс Харбър Дюбо Goulburn Lismore + още 45

Задълбочено познаване на работно ниво на Ableton Live е от съществено значение, ако не планирате да бъде електронен музикант или клуб DJ. Със своята комбинация от мощни бордови виртуални инструменти, мощни инструменти за подреждане и способности на живо-производителни, Ableton е уникално пригодено към нуждите на днешната електронна музикант.

Фондация в машиностроенето

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Малайзия Шах Алам Джордж Таун + още 1

Фондация в машиностроенето

автомобилни механици

Lurleen B Wallace Community College
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Андалусия

Автомобили Вчерашните са прости и забавни. Механика Backyard мускулни коли бяха в изобилие тогава, но наистина добре обучени професионални техници, които имат умения да се оправям тези наистина трудни проблеми винаги са били оскъдни.

технологията на производство - виртуална

EAN University
Онлайн обучение Януари 2020 Колумбия Богота

Производствената програма Engineering, във виртуална форма, е първата програма, предложена по тази модалност в Колумбия, тя има за цел да се обучават професионални предприемачи

Курс: Техники за аерокосмическо инженерство / Dec-Bac в аерокосмическата техника 280.B0

École nationale d’aérotechnique
Кампус Редовно обучение 3 години Август 2020 Канада Saint-Hubert

Тази програма ще ви научи как да проектирате и произвеждате части от самолета с помощта на компютър (CAD-CAM); планират етапите на производство и монтаж на въздухоплавателни средства, двигатели и други компоненти; Оформяне на структурните елементи на въздухоплавателните средства в съставни материали и части от ламарина сътрудничат в планирането на производствения процес, контрола на качеството и тестването; разработване на монтажни книги.

една година, разбира се в колата инструменти за проектиране

Scuola Politecnica di Design SPD
Кампус Редовно обучение 10 месеца Запитване на информация Италия Милан

The One годишен курс в Car Design Tools е проектиран да прехвърля пълно разбиране на автомобилната стратегия, планиране и съответните техники за дизайн. Програмата е разработена като първа подход към най-интересните и конкурентни кариери в света на дизайна. Той е предназначен като грунд за Учителя в Транспорт и Car Design ...

ISAE Group Space лятна програма

ESTACA
Кампус Редовно обучение 4 седмици Юни 2020 Франция Париж

Космическата лятна програма ISAE Group се организира от четирите института за висше образование: Ecole de l'Air, ESTACA , ISAE-ENSMA, ISAE-Supaero. Програмата за космическо лято е предназначена за студенти от бакалаври предимно за университетите-партньори на ISAE Group. Той ще предостави на студентите цялостни познания по аеронавтика и космически основи, гледани от европейска гледна точка. Съдържанието включва научни и технически курсове, но и общи конференции и посещения на аерокосмическите и културните обекти.