ACADEMICCOURSES

Курсове Медия и мениджмънт в Великобритания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Медия и мениджмънт в Великобритания

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове по Медия и мениджмънт в Великобритания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Медия и мениджмънт в Великобритания. Цялата информация тук!

1 резултата за Медия и мениджмънт, Великобритания Filter

Управление на медиите

London Business Training & Consulting
Курсове
29 Апр. 2020
<
Редовно обучение
<
3 дни
Английски
Кампус

След завършването на тези медийни курсове ще можете да разберете: три основни начина, по които медиите могат да бъдат класифицирани; разликите между линейни и интерактивни мед ...

Научете повече