Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Медии и дизайн - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Медии и дизайн

Много студенти се интересуват от медии и дизайн като средство за комуникация на идеи и концепции. Тези, които искат да използват творчески талант в тази сцена често се откажете за медии и дизайн разбира се, защото тя се фокусира върху развитието на уменията, необходими за голямо разнообразие от кариери.

Бъдещите студенти често се чудя, какво е курс по медии и дизайн? Въпреки че има много различни аспекти на тази област на обучение, повечето курсове се фокусират основно върху методите и процесите на предаване на идеи с езикови, изображения и съобщения. Обучението по принципи и концепции на решения, които произвеждат и разпространяват на материали чрез печатни и електронни медии често е включена. Студентите обикновено се научат как да се създаде медийни канали, за да се гарантира, че посланията достигат до предполагаемата аудитория.

Медии и дизайн комуникационни умения предоставят предимства в редица форуми, включително бизнеса, образованието, политиката и др.Един курс в медии и дизайн може да бъде част от диплома за комуникации или степен на изкуството, или тя може да бъде начин за допълване на кариерата знания или получат необходимата сертификация.

Всяка образователна институция има своя собствена регистрация, обучение и такси графици. С внимателно проучване, ученик трябва да може да идентифицира курса, който отговаря на техните лични академични и финансови изисквания.

Медии и дизайн са основите за разработване на онлайн ресурси, като например уеб страници, създаване на графики за анимация или игрови дизайн и производство на маркетингови и рекламни кампании за корпорации. В центъра на вниманието на студентите, други проучвания и фонови преживявания често даде насока за използването на подготовка и умения. Много успешни уеб дизайнери са в състояние да работят от дома си на свободна практика.

Всеки, който се интересува от добавяне на медии и дизайн знания за представители на научната общност или кариера може да намерите онлайн курс, който ще отговори на нуждите на всеки график през нашата богата база данни. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

3 резултата за Медии и дизайн

exMedia

Председателят на Основи на медийни дизайн се занимава с елементарни измерения на медиен дизайн - цвят, форма, повърхност, геометрия, материал, движение, представителство ... [+]

Председателят на Основи на медийни дизайн се занимава с елементарни измерения на медиен дизайн - цвят, форма, повърхност, геометрия, материал, движение, представителство / състав и аспекти на възприятие. Учене чрез преживяване е под формата на дизайн-експериментално изследване на преден план.

Основните проблеми на визуален дизайн - Visual Граматика - Начални семиотика, визуални с... [-]
Германия Cologne
Октомври 2019
Немски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Somerset College

Целта на курса е да ви помогне да развиете творческите умения, необходими за да се постигне успех в бъдещата си кариера. С оглед на това, по време изследва как идеи са съ ... [+]

В Училище за изкуство и дизайн в Somerset College следваме интелигентно развитие на визуалната комуникация. Студентите изучават невидимата езика на форма, състав, баланс, структура, ритъм и йерархия в съчетание с много видими език за комуникация.

Целта на курса е да ви помогне да развиете творческите умения, необходими за да се постигне успех в бъдещата си кариера. С оглед на това, по време изследва как идеи са съобщени чрез езикови, изображения и съобщения. ... [-]

Великобритания Taunton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Благодарение на новите технологии, създаване на фотографска практика и живеят вълнуващо време, с постоянни иновации и нови хоризонти, принуждавайки фотографи на непрекъсн ... [+]

Благодарение на новите технологии, създаване на фотографска практика и живеят вълнуващо време, с постоянни иновации и нови хоризонти, принуждавайки фотографи на непрекъснато обучение. В някои области, като например в автомобилната реклама, архитектура и интериорен дизайн, промяната вече е в сила и на ултра-реалистични изображения, които идват при нас в повечето случаи са компютърно генерирани рисунки от дизайнери, инженери и архитекти . Запознати CGI образи, двете снимки и движение, прилагани в киното и телевизията. Тази революция, което авторите определят само граница, в момента оформянето на света на рекламата. Тяхното използване, макар и да не е приложимо във всички области, продължава да бъде все по-необходимо, като генератор на нови изображения или като интегратор на тези фотографски CGI в реални среди. Курсът, предлаган от CGI GrisArt кранове в по-голямата възможност за създаване на 3D изображения, но го прави по селективен начин, с потребностите и уменията на фотографи. Те откриват най-пряката връзка между тази технология и конвенционалната фотография, и съвместимост и възможности. За тази цел, тези строго полезни аспекти се развиват, например, разположението на камерата и перспектива, осветление, текстуриране или предоставяне на изходното изображение. Приложението ще бъде използвана програма MAXON Cinema 4D, за разлика от други, равностойни приложения се характеризира с лекота и лекота на използване на интерфейса му. Високата степен на качеството на предлагане на най-новите версии на Advanced Render (C4d направи двигател себе си) програма го прави много атрактивен инструмент за професионална готови да се подвизава в тази област прави. Освен това, познаването на нуждите на пазара, курсът включва процес на обучение... [-]

Испания Barcelona
Запитване на информация
Задочно обучение
7 месеца
Кампус
Научете повече на английски