Filter
Курсове
Великобритания England Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Медии и дизайн в England. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Медии и дизайн в England

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Медиите и дизайн дисциплина е много актуална и днес и обхваща много области, включително визуална комуникации, търговски марки, и много повече. Необходимостта от професионалисти с възможност за създаване и провеждане на послания към обществото е много търсена от работодателите.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Курсове Медии и дизайн в England - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Медии и дизайн в England. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Медии и дизайн, England

Степени
Място
Великобритания
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Somerset College

Целта на курса е да ви помогне да развиете творческите умения, необходими за да се постигне успех в бъдещата си кариера. С оглед на това, по време изследва как идеи са съ ... [+]

В Училище за изкуство и дизайн в Somerset College следваме интелигентно развитие на визуалната комуникация. Студентите изучават невидимата езика на форма, състав, баланс, структура, ритъм и йерархия в съчетание с много видими език за комуникация.

Целта на курса е да ви помогне да развиете творческите умения, необходими за да се постигне успех в бъдещата си кариера. С оглед на това, по време изследва как идеи са съобщени чрез езикови, изображения и съобщения. ... [-]

Великобритания Taunton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски