Filter
Курсове
Великобритания England Taunton Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Медии и дизайн в Taunton. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Медии и дизайн в Taunton

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Графичен дизайн, илюстрация, анимация, цифрови изображения и редактиране идват заедно в практиката на медии и дизайн. И двете фиксирани и са създадени за движение на базата на визуални реалности за много различни платформи, включително телевизия, игри, приложения за мобилни устройства, цифрови списания, филми и др.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Медии и дизайн в Taunton - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Медии и дизайн в Taunton. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Медии и дизайн, Taunton

Степени
Място
Великобритания
England
Taunton
Тип на обучение
Темпо на обучение
Somerset College

Целта на курса е да ви помогне да развиете творческите умения, необходими за да се постигне успех в бъдещата си кариера. С оглед на това, по време изследва как идеи са съ ... [+]

В Училище за изкуство и дизайн в Somerset College следваме интелигентно развитие на визуалната комуникация. Студентите изучават невидимата езика на форма, състав, баланс, структура, ритъм и йерархия в съчетание с много видими език за комуникация.

Целта на курса е да ви помогне да развиете творческите умения, необходими за да се постигне успех в бъдещата си кариера. С оглед на това, по време изследва как идеи са съобщени чрез езикови, изображения и съобщения. ... [-]

Великобритания Taunton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски