ACADEMICCOURSES

Курсове Медии и дизайн в Германия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Медии и дизайн в Германия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Медии и дизайн включва създаването на дигитално изкуство, графика, анимация и други продукти за широко разнообразие от платформи. И двата двуизмерни и триизмерни светове са изработени за използване в много приложения, включително компютърни игри, телевизия, филми, мобилни устройства, онлайн чат, социални медии и виртуална реалност симулатори.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Курсове по Медии и дизайн в Германия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Медии и дизайн в Германия. Цялата информация тук!

1 резултата за Медии и дизайн, Германия Filter

медиен дизайн

exMedia
Курсове
Окт. 2020
<
Редовно обучение
Немски
Кампус

Председателят на Основи на медийни дизайн се занимава с елементарни измерения на медиен дизайн - цвят, форма, повърхност, геометрия, материал, движение, представителство / със ...

Научете повече