Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Медийни технологии - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Медийни технологии

Във висшето образование, студентите могат да се запишат в курсове. Те обикновено трае един мандат и са водени от инструктор. Съществува голямо разнообразие от теми, да учат в зависимост от степента или сертификата, който работи за. След завършване на курса, предимно получавате кредити към дипломирането.

Какво е курс по медийни технологии? Това е клас, който ви помага да придобият знания за технологичните постижения в медиите. Много курсове учат технически и дизайнерски умения. Те също помагат на студентите да се научат да мислят по-креативно. В допълнение, студентите да се научат как да прилагат технологиите за социални медии и на други платформи. Повечето от времето, вие участвате в тази дисциплина за един семестър или. Традиционно, курсовете са научени в класната стая. Все пак, има университети от цял ​​свят, които учат този предмет, а някои могат да предлагат дистанционно обучение.

Има няколко ползи, които идват от знанието на медийни технологии.Вие ще бъдете в състояние да прилагат наученото в бъдещи възможности за работа. Също така, в много от случаите, хората с технологичните среди имат конкурентно предимство, когато те търсят работни места. Дори повече, много хора обичат учене по тази тема и да се насладите увеличават тяхната креативност.

Цената на един курс по медийни технологии варира в зависимост от университета, която посещавате. Има училища по целия свят, които предлагат този курс, и всеки от тях се зарежда различна такса за обучение. Повечето студенти смятат, цената да бъде ценна инвестиция в бъдещето си.

Ако се запишат в медийни технологии, разбира се, че е вероятно, че сте преследва степен, която е свързана с медии, комуникация, или маркетинг. Някои хора също се чувствам като това е от полза за да си изясни този въпрос, за да им помогне да се справят по-добре на работното си място. Поради тази причина, има много възможности за кариера за хора, които предприемат това.Въпреки това, много от тях продължават да работят в творческите области, с компютри, или в областта на рекламата.

Намерете подходящия за вас курс. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

3 резултата за Медийни технологии

Kinsale College

Курсът за мултимедийно производство на ниво 5 предоставя основание за инструментите и техниките, използвани за работа в редица сектори. От интерактивни медии, видео проду ... [+]

Мултимедийно производство

Курсът за мултимедийно производство на ниво 5 предоставя основание за инструментите и техниките, използвани за работа в редица сектори. От интерактивни медии, видео продукция, звукопроизводство и графичен дизайн, завършилите курса за мултимедийно производство имат повече възможности от всякога.

За курса

Курсът за мултимедийно производство на ниво 5 предоставя основание за инструментите и техниките, използвани за работа в редица сектори. От уеб сайтове, реклама, обработка на изображения или анимация, завършилите курса по мултимедийно производство имат повече възможности от всякога.... [-]

Република Ирландия Kinsale
Запитване на информация
Английски
1 година
Кампус
Научете повече на английски
ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

L'École де син предложи ООН cursus де дьо АНО де tronc комун де Technicien син AveC де Специализации ен troisième année autour дю Son аудиовизуален, Son музикални, Радио ... [+]

L'École де син предложи ООН cursus де дьо АНО де tronc комун де Technicien син AveC де Специализации ен troisième année autour дю Son аудиовизуален, Son музикални, Радио ОУ Sonorisation d'Evenements.

Le програма дебют ен octobre излее себе Terminer ен Juin. Il est constitué де Cours réguliers et де TRAVAUX dirigés interrompus ал ле périodes де Controles, де подготовка де производство, де tournage et де пост-продукция.

En 1ère et 2nde année, ле enseignements représentent ен Moyenne 25-те часа ал semaine.... [-]

Франция Paris Nice Rennes Белгия Brussels  + 2 Още
Септември 2019
Френски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Осигуряване на солидна теоретична студенти фондацията в икономика, право или историята на киното и аудиовизията, които ще им позволят, по време на своята бъдеща кариера, ... [+]

ЦЕЛИ Осигуряване на солидна теоретична студенти фондацията в икономика, право или историята на киното и аудиовизията, които ще им позволят, по време на своята бъдеща кариера, обогати тяхното възприемане на професията и да се улесни вземане на решения. Интегриране на учениците на пазара на труда чрез стажове, което ги прави веднага оперативна и, следователно, атрактивни за индустриални подбор на персонал. Това е още по-важно, че това е сектор, работещи основно чрез мрежи. ... [-]
Франция Paris
Септември 2019
Френски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски