Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Международен бизнес мениджмънт - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Международен бизнес мениджмънт

А, разбира се, е обикновено част от предписаната учебна програма води до завършване на определена степен. Студентите, които просто вземат разбира се, обаче, все още може да се очаква да се развият знанията си на клас обект и да се учат от него.

Какво е курс по международно управление на бизнеса? Един курс в международния бизнес е цялостен преглед на практики, обичаи и наредбите, които управляват работата на международни бизнес сделки. Като част от по-голяма степен програмата, тя може да бъде придружено от езикови курсове и други класове, за да се подготвят учениците за международна търговия. собствена програмата на курса, обаче, вероятно ще се фокусира върху стратегии за развитие на международните бизнес отношения.

Един курс в международната управление на бизнеса могат да се възползват студенти, като ги запознае с стандартния протокол за такива взаимодействия. В по-общ смисъл, обаче, общото покритие на бизнес практики ще бъдат от значение за почти всяка кариера преследва.

Разходите, свързани с курс по международно управление на бизнеса варират в зависимост от редица фактори, включително на страната и продължителността на вашето присъствие. Свържете се с признания офис на училището, ако искате по-подробна информация.

Един курс в международния бизнес управление е чудесна основа за изграждане на кариера в. Ако продължат обучението си, може да получи диплома в сродна сфера, и това ще ви даде нужните квалификации търсят работа като бизнес консултант, акаунт мениджър или специалист по маркетинг на компании, които се занимават с бизнес в чужбина. Вашият уникален познаване на международните обичаи и бизнес може да ви даде уникално предимство, когато става въпрос да се търсят работни места в областта.

Ако бихте искали да вземе курс по международно управление на бизнеса, има някои специалности и училища, които могат да ви позволи да направите това онлайн.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване

1 резултата за Международен бизнес мениджмънт

Greystone College

Получете умения за ефективно управление на бизнеса и комуникация в международна среда ... [+]

. Получете умения за ефективно управление на бизнеса и комуникация в международна среда Защо да учим бизнес Развийте умения за прехвърляне, които ще ви направят по-успешни във всяка индустрия Създайте фондация за бъдещи бизнес проучвания, работа на входно ниво или за да развиете сегашната си кариера Научете за HR, финансовото управление, бизнес комуникациите и още много други и се подгответе да успеете успешно да управлявате своя собствен малък бизнес Научете на английски език в международна среда и развийте бизнес умения и мрежи, които ще подпомогнат успеха ви в световната икономика Какъв е канадският институт за управление? ... [-]
Канада Ванкувър Торонто Индия Ню Делхи  + 1 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски