Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Задочно обучение курсове.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Международен бизнес мениджмънт

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Задочно обучение Международен бизнес мениджмънт курсове и онлайн на краткосрочни курсове в Международен бизнес мениджмънт. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Международен бизнес мениджмънт

Greystone College

Получете умения за ефективно управление на бизнеса и комуникация в международна среда ... [+]

Задочно обучение Международен бизнес мениджмънт курсове - Курсове. Получете умения за ефективно управление на бизнеса и комуникация в международна среда Защо да учим бизнес Развийте умения за прехвърляне, които ще ви направят по-успешни във всяка индустрия Създайте фондация за бъдещи бизнес проучвания, работа на входно ниво или за да развиете сегашната си кариера Научете за HR, финансовото управление, бизнес комуникациите и още много други и се подгответе да успеете успешно да управлявате своя собствен малък бизнес Научете на английски език в международна среда и развийте бизнес умения и мрежи, които ще подпомогнат успеха ви в световната икономика Какъв е канадският институт за управление? ... [-]
Канада Vancouver Toronto Индия New Delhi  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски