ACADEMICCOURSES

Курсове Международен бизнес в Германия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Международен бизнес в Германия

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Студентите, които имат желание на пътешестват по света и да помагат в изграждането на бизнес инфраструктура, могат да изберат да следват в програми по международен бизнес. Курсовете могат да включват международна икономика, изучаване на културни различия, финансов пазар, международни операции, глобална логистика и междукултурни комуникации.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Курсове по Международен бизнес в Германия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Международен бизнес в Германия. Цялата информация тук!

1 резултата за Международен бизнес, Германия Filter

China Business Learning лятната програма

亦博教育
Курсове
<
Редовно
<
2 месеца
Кампус

China Business обучение Summer School е програма Bo водещата образование на образованието комбиниран проява на международна професионална нашето развитие на духа. В осем седми ...

Научете повече