ACADEMICCOURSES

Курсове Международен бизнес в Китай. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Международен бизнес в Китай

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Международен бизнес е с област на знания, която подготвя студентите способни да мислят глобално за работа в културно разнообразни контексти и за управление на международни фирми. Културна чувствителност, писане на бизнес план и дори изучаване на чужд език могат да са част от учебната програма.

В Китай висшето образование в продължение на няколко години е било гласувано като един от най-добрите сред азиатските страни. Тази страна има над 150 частни и държавни университети собственост разпределението на всички провинции на Китай. Колкото по-високо образование се основава изследвания.

Курсове по Международен бизнес в Китай - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Международен бизнес в Китай. Цялата информация тук!

1 резултата за Международен бизнес, Китай Filter

China Business Learning лятната програма

亦博教育
Курсове
<
Редовно
<
2 месеца
Кампус

China Business обучение Summer School е програма Bo водещата образование на образованието комбиниран проява на международна професионална нашето развитие на духа. В осем седми ...

Научете повече