Filter
Курсове
Япония Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Международен бизнес в Япония. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Международен бизнес в Япония

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Международният бизнес е академична област, която подготвя студенти за работа в контекст на глобалния пазар. Общи курсове могат да включват производство в чужбина, предприемачество, междукултурни въпроси, управление и финансови операции. Курсовете могат да се изучават като част от някоя бизнес програма или да подкрепят друга сфера на специализация.

Япония е островна държава в Източна Азия. Намира се в Тихия океан, тя се намира в източната част на Японско море, Китай, Северна Корея, Южна Корея и Русия, простираща се от Охотско море на север до Източнокитайско море и Тайван на юг.

Курсове по Международен бизнес в Япония - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Международен бизнес в Япония. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Международен бизнес, Япония

Beppu Mizobe Gakuen College

Международните студенти ще изучават основите на международния бизнес и да получават необходимата международна изтънчеността за тях да бъде активна на международната етап ... [+]

Международните студенти ще изучават основите на международния бизнес и да получават необходимата международна изтънчеността за тях да бъде активна на международната етап на бизнеса, докато учи японски. Студентите, приети през този курс ще имат за цел да се постигне сертифициране ценен от японските компании като обработка на информация Специалисти, дипломираните бизнес професионалисти, както и за сертифициране изчислителни свързани.... [-]

Япония Бепу
Април 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски