Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Международна комуникация - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Международна комуникация

Някои курсове са предназначени за завършващи висши училища, докато други се фокусират върху продължаващото личностно развитие за конкретни кариерни пътеки. Курсовете могат да бъдат онлайн или в класната стая и варират от няколко седмици в продължение на цял семестър.

По-конкретно, какво е курс в международната комуникация? Когато страните разговарят помежду си, има езикови и културни бариери, които да се преодолеят. Международен курс по комуникации помага на учениците да преодолеят тази бариера. Това може да включва разбиране на разнообразие от култури или намиране на силен наблюдател на човешките взаимодействия. Обучението може да включва научни изследвания, изучаване на нов език или практикуване на международни въведения. Рядко има някакви предпоставки освен за напреднали курсове, които може да изискват познания по език или история.

Социалната чувствителност, комуникацията и начините за четене на езика на тялото са умения, които може да придобиете по време на курс по международна комуникация. Всички те са полезни в социални и бизнес ситуации във вашия ежедневен живот. Може да ви бъде по-лесно да изградите връзки с хора и да разширите мрежата си.

Книгите, доставките и таксите за обучение са фактори, които влияят върху цената на даден курс. Може да откриете, че различни училища предлагат едни и същи или подобни курсове за различни цени.

С познания за международната комуникация можете да се квалифицирате за работа в бизнеса, правителството, образованието и индустрията. Фирмите, които се занимават с една или повече чужди държави, се нуждаят от някой с умения в международната комуникация, за да договарят търговски сделки или да създават добри впечатления, докато поддържат връзка. Някои длъжности, за които може да кандидатствате, включват специалист по комуникациите, експерт по международна стратегия, консултант по висши медийни връзки и мениджър на договори.

Международните курсове за комуникация се намират в целия свят, но главно в страни с един или повече международни съседи на прага им. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

Научете повече Свиване

1 резултата за Международна комуникация

IES Abroad

Стажантската програма на IES в чужбина развива вашите професионални умения, способността ви да общуват в различни култури и ви осигурява практически опит, за да започнете ... [+]

Преглед

Живей и стаж в Рим - столицата и най-големият град в Италия. Построен на близо 3 000 години история, в Рим живеят близо 3 милиона жители. В допълнение към световноизвестното изкуство, архитектура, храна и мода, ще намерите оживен финансов, стартов и технологичен сцена.

Пътувайте до стажа си в Рим през Metropolitana (жп), автобус, трамвай или пеша за живописна разходка. За обяд, спрете в тавола калда, за да се насладите на свежо, горещо ястие и кафе, последвано от лъжица желатин, когато вървите на работа.... [-]

Италия Rome
Запитване на информация
Английски,Италиански
Редовно обучение
1 - 2 семестри
Кампус
Научете повече на английски