ACADEMICCOURSES

Курсове в Монтерей. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Монтерей тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Монтерей, третия по големина град в Мексико, е образователен център на северната част на Мексико. Това е седалището на Monterrey технологичен институт и висше образование, ITESM който се счита за един от най-важните университети на Мексико.

Курсове в Монтерей - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Монтерей. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Монтерей!

Резултати Filter

Завършила степен по цифрова стратегия

EGADE Business School
Курсове
Септ. 2021
<
Задочно
<
12 месеца
испански
Кампус

Дипломната степен по дигитална стратегия е програма за професионалисти, които искат да управляват и изпълняват проекти за дигитална трансформация, за да решат нуждите на своят ...

Научете повече